12,99 €*

Reviews on

CAGOULE DE SKI AVEC MASQUE POUDREUSE EN NEOPRENE

4 / 5 2 avis
2 utilisateurs recommandent ce produit
Répartition des notes
 • Homme
  40-49 ans
  13 janvier 2017
  Utilisé depuis 7 à 12 mois
  Cet avis a été déposé sur ce modèle
  Cagoule pour du PaintBall

  J'utilise cette cagoule pour jouer au PaintBall sous un masque de protection. Elle est parfaite pour se protéger de la peinture et se nettoye très facilement :-)

 • Homme
  20-29 ans
  08 janvier 2017
  Utilisé depuis 2 à 8 semaines
  Cet avis a été déposé sur ce modèle
  Achat confirmé
  Ideaal voor zeer koud weer

  Net terug van 7 dagen skiën in Val Thorens. Ideaal voor wintersport bij zeer koude temperaturen (voor mij vanaf -10°C), wij hebben 2 dagen geskied met gevoelstemperaturen van -30°C door de helse wind. Rond die temperatuur vind ik een normale buff te koud, daarnaast vriest bij een normale dunne buff de ademdamp aan wat zorgt voor een onaangenaam gevoel. Dankzij de ademhalingsgaatjes wasemt dit mondstuk niet aan. Daarnaast blijf je gespaard van een brainfreeze door het bivakontwerp, een extra muts is overbodig.
  Drinken blijft eenvoudig, je trekt het mondstuk omlaag zonder moeite. Indien je je skibril perfect laat aansluiten hebt je ook nergens tocht in je gezicht en heb je dus geen last van de koude.
  Bij heel felle wind kunnen de ademhalingsgaatjes wel vervelend zijn omdat ze toch wat wind doorlaten.
  Het neusstuk is tevens zeer handig voor een eenvoudige en onverstoorde ademhaling, je moet enkel zien dat het neusstuk niet te diep in je skibril steekt, anders kan de bril aanwasemen.
  Het halsstuk zou helaas wat langer mogen zijn, ik heb nog een extra buff nodig om koude wind in mijn nek en hals te vermijden.
  Desalniettemin is dit product de "go to" oplossing van Decathlon voor wintersport bij uitzonderlijk koude temperaturen.

HAUT DE PAGE